Eğer isa Mesih için bir şey olmamız gerekseydi onun son nefesi olurduk. Eğer bu dünya için bir şey olmamız gerekseydi onun alacakaranlığı, değişmez alacakaranlığı olurduk.

Şimdi geçmişte kalan bir zaman var.. Black Metalin; Şeytanın gururu olduğu zamanda, tek amacının tanrıyı ve iğrenç yaratıklarını lanetlemek ve yok etmek olduğu kasvetli bir sanatın gerçekten Kötülüğe adandığı zaman. Fakat bugün BLACK METAL ifadesi hala bir şey ifade ediyor mu?

Black Metal artık hiçbir şey ifade edemez. Şeytanın utancı haline geldi. Buna yol açan işe yaramaz solucanlar, sahte Satanistler, hainler ve her çeşit ***ler, sanatımızı aşağılamak için toplandılar. Daha da kötüsü bu sanatı saf boka çevirmede başarılı oldular. görüntünün, paranın, popülerliğin parçası oldular.

Şu an inançlarımızla yapacak bir şeyi olmayan aptallar BLACK METAL yayınlarına mağazalardan sahip oluyorlar. Çünkü Gerçek Black Metalin karanlıkta kalması gerektiğini anlamayan dönek markalar affı olmayan hatalar yapıyorlar.

Bu doğduğu yerdedir. Dışarı çıkmaması gereken sonunda geri dönecek olan. Black METAL yaradılışındaki zamanına ters olarak herkesin müziği olmuş. Tüm yapılar, etiketler, dergiler, daha kötüsü grupların kendileri diğer insanların müzik stilleri gibi vesikalaşmış. Gruplar -kokuşmuş ve tahammül edilemez BLACK/DEATH ve BLACK/DOOM gibi karışımlar yaparak, orijinal BLACK METAL stilini yitirerek, Satanizmle ilgisi olmayan (nazizm, viking kültürü) ideolojilerle kendilerini ifşa etmişlerdir.

Black Metal diğer türlerle karıştırılmamalıdır. Acı çekmek piç duygusu değildir ve bizim sanatımız kendi acımızın dışavurumudur.

Babamız Efendi Şeytan bizi; Satanizmi ve BLACK METALi bu bulaşıcı insan salgınından arındırmayla görevlendirdi.

Eziyet başladı. Daha çok ve daha korkunç hale gelecek. tüm bu pislikle, siyahlıkla, basitçe çalabildiklerini düşünen sahtekarların tamamı imha edilene kadar sürecek.

Hepiniz Şeytana ve Black Metale güldüğünüz için katledileceksiniz. Karanlık savaş yeni başlamadı, halen devam ediyor, ve son kalan kokuşmuş kanında boğulana değin devam edecek.

Kendi basit yöntemlerinizle bizi durdurabileceğinizi düşündünüz. Ancak size ne? Anlamadınız mı? Biz sizin kokuşmuş dünyanıza değil karanlığa aidiz.

Bizler Şeytanın ölümsüz çocuklarıyız. Asil Siyah Kanın savaşçılarıyız; ne bir şey ne de bir kimse bizi durdurabilir. Ne olursa olsun savaşmaya devam edeceğiz. Bu yüce kan damarlarımızda aktığı sürece, Karanlık Savaşa önderlik edeceğiz. Ta ki görevimiz tamamlanana kadar. Ne bir kimseden ne de bir şeyden korkarız. Sadece Şeytana ve kendimize hesap veririz.

Birimizi, ikimizi, üçümüzü öldürün! Ve öldürülen bir kardeşimiz için Şeytanın bir çocuğu doğsun ve kardeşinin kanlı kılıcını kuşanıp savaş meydanında onu temsil etsin.

Daha fazla zaman geçecek, daha korkunç geçecek, bizler müziksel ve ruhsal olarak Kaos dönene dek, yok edilişten sonra, tanrıyı ve onun kirli insanlarını toz ettikten sonra, kendi kanımızı babamıza, Şeytana vereceğiz. Bu yüzden, Ona, Karanlık Savaşımıza, Black Metale inanmıyorsanız; bizden uzak durun ve korkun. Sizin sonunuzun karanlık umuduyuz biz. Kimsenin inançlarımıza daha fazla gülemediği bir gün gelecek, zayıflar; onu ve yaradılışını diz çökerken görecek.

Sahte tanrının ışığıyla öldürülenler, kokuşmuş oluşumları yok edecek olanlar, Satanizmi ve Black Metali savunacaklar; bize katılın, tanrının ve insanlığın son alacakaranlığına hazırlanın. Yalnızlık, Keder, Umutsuzluk ve Nefret içindeki Kara Yıkımın alacakaranlığına hazırlanın;

March to the Black Holocaust!!!!

''The Black Legions''
17 Aralık 2010 Cuma

Genre: Black Metal
Album: EP
Country: France (Brest, Brittany)

Track List:
1. Sodomize The Dead (For Satan)
2. Chambre Noir
3. Under Devilwings
4. Dawn Eternal
5. Black

0 yorum:

Yorum Gönder